Minerva Empresa

Minerva Industria gràfica publicitària a Sabadell, ofereix un servei total per a empreses, garantint un alt nivell de qualitat i compromís en qualsevol projecte en el qual participi.

L’impremta Minerva gaudeix d’un merescut prestigi fruit de més de 45 anys d’experiència en el sector de l’industria gràfica publicitària. Avui en dia ha participat en projectes de gran notorietat, oferint un servei de qualitat a grans empreses en sectors com l’industria farmacèutica, cosmètica, industria química, sector sanitari i un gran etcètera. La feina ben feta i el compromís amb els seus clients, ocupa un lloc privilegiat en l’escala de valors de l’impremta minerva, essent un referent per a d’altres impremtes a Sabadell i Barcelona.

impremta minerva sabadell
negro

HISTÒRIA

L’impremta minerva neix l’any 1971 a Sabadell fruit de la unió de professionals amb més d’un segle d’experiència en el sector de les arts gràfiques amb l’objectiu d’oferir un servei total de màxima qualitat i compromís amb els detalls. Requisit imprescindible per a qualsevol impremta seriosa de dilatada experiència. Fruit d’una minuciosa metodologia i una constat evolució adaptada a les polítiques de qualitat del sector, actualment l’impremta Minerva gaudeix d’un merescut reconeixement en el sector de les arts gràfiques.

Minerva s’ha adaptat a l’evolució dels mitjans i les noves tecnologies de la informació i avui en dia ofereix un servei total per a empreses en el que cuida tots els processos tant d’impressió, com els processos creatius, assessorant i satisfent totes les necessitats dels seus clients. A dia d’avui, minerva està especialitzada tant en impressió de gran format, com en qualsevol tipus de packaging, oferint una garantia de qualitat amb la premissa de la feina ben feta com a element indiscutible en tots els seus projectes.

EXPOSITORS

DISPLAYS

TOTEMS

PLEGABLES

PACKAGING

IMPREMTA

CATÁLEGS

FOLLETONS

LLIBRES

MEMÒRIES

ARTS GRÀFIQUES

DISSENY GRÀFIC