Impremta

PARCHE-1

Oferim un servei gràfic integral en el qual pots confiar per dur a terme el teu projecte gràfic.

Som una impremta de gran format amb més d’un segle d’experiència contrastada i un gran volum de projectes per empreses capdavanteres tant nacionals com internacionals.

impremta sabadell minerva

Assessorem, dissenyem, fabriquem… oferim un servei gràfic integral.

CATÀLEGS

FOLLETONS

LLIBRES

PACKAGING

ARTS GRÀFIQUES

DISSENY GRÀFIC

yellow

A Minerva ens hem adaptat a l’evolució dels mitjans i a les noves tecnologies de la informació i avui en dia oferim un servei total per a empreses en el que cuidem tots els processos tant d’impressió, com els processos creatius, assessorant i satisfent totes les necessitats dels nostres clientes. El dia d’avui, Minerva està especialitzada tant en impressió de gran format, com en qualsevol tipus de packaging, oferint una garantia de qualitat amb la premissa de la feina ben feta com a element indiscutible en tots els seus projectes.

IMPREMTA SABADELL

A Minerva portem més de 45 anys fabricant, dissenyant i assessorant empreses en tot tipus de necessitats derivades de l’indústria gràfica, el que ens ha convertit en una impremta de referència a Sabadell i de la zona de Barcelona. Hem dotat a les nostres infraestructures de la millor tecnologia actual dins de la indústria gràfica, garantint la màxima qualitat en tot el procés d’impressió i manipulació.

Les necessitats dins de la indústria gràfica han anat evolucionant i no ens hem quedat enrere, oferim un servei gràfic integral en el qual si el client ho desitja podem desenvolupar de tot el gruix del projecte, dissenyant tot tipus de formats publicitaris, maquetant llibres, catàlegs i tot el que necessiti una intervenció creativa en qualsevol dels seus estadis.

IMPRESSIÓ DE GRAN FORMAT

Som especialistes en impressió professional de gran format a Barcelona. Treballem per a grans empreses.

INDÚSTRIES GRÀFIQUES BARCELONA

Gestionem projectes Integrals en Arts Gràfiques a nivell professional. Especialistes en packaging i impressió de gran format.

IMPREMTA OFFSET BARCELONA

Especialistes en impressió offset gran Format per a Grans Empreses a Barcelona. Comptem amb més de 100 anys d’experiència.