Packaging Barcelona

PARCHE-1

El packaging és un dels nostres punts forts, t’assessorem i elaborem qualsevol tipus de format.

A Minerva gaudirà sempre d’un tracte exclusiu i personalitzat, gràcies a una dilatada experiència en el sector. Li oferim sempre assessorant professional aportant solucions a tot tipus de necessitats.

packaging sabadell

Confia en Minerva, t’assessorem i ens encarreguem de fer realitat el teu projecte, oferim un servei gràfic integral.

EXPOSITORS

DISPLAYS

TOTEMS

PLEGABLES

IMPREMTA

ARTS GRÀFIQUES

yellow
envases take away

A Minerva et volem ajudar a trobar la millor solució per el teu negoci amb envasos de catró especialitzats en menjar. Envasos personalitzats amb l’imatge corporativa de la teva empresa.

La impremta Minerva gaudeix d’un merescut prestigi fruit de més de 45 anys d’experiència en el sector de la indústria gràfica publicitària. Avui en dia ha participat en projectes de gran notorietat, oferint un servei de qualitat a grans empreses en sectors com la indústria farmacèutica, cosmètica, indústria química, sector sanitari i un gran etcètera. La feina ben feta i el compromís amb els seus clients, ocupa un lloc privilegiat en l’escala de valors de la impremta minerva, siguent un referent per a altres impremtes a Sabadell i Barcelona.

PACKAGING BARCELONA

Estem especialitzats en la producció de qualsevol tipus de packaging per a diferents sectors com el sector alimentari, cosmètic o el sanitari, en el que hem obtingut certificacions internacionals com el certificat sanitari que acredita que elaborem packagings que compleixen tota la reglamentació actual. Creiem que només podem oferir un servei total si estem sempre actualitzats i garantim els estàndards de qualitat europeus.

Realitzem tot tipus de PLV (publicitat en punts de venda) com són expositors, displays, totems i un llarg etcètera de possibles formats publicitaris. Participem en la fabricació incidint en els detalls de construcció , però també podem realitzar el procés de conceptualització i disseny, estudiant les necessitats dels mateixos gràcies a un equip de professionals que integren Minerva.

PACKAGING
FARMÀCIA 

Serveis Integrals per a la Producció d’envasos al sector farmacèutic, Amb totes les etiquetes sanitàries pertinents.

PACKAGING
COSMÈTICA

Estem especialitzats en packaging per a cosmètica a Barcelona. Comptem Amb un ampli ventall de projectes que ens avalen.

PACKAGING
ALIMENTACIÓ

Especialistes en envasos per a alimentació a Barcelona. Comptem amb totes les certificacions per packagings alimentaris.